...

За нас

Радваме се да ви правим щастливи и стилни!

Вашият любим магазин за streestyle!

Нашата мисия е да предлагаме високо качествени дрехи за всеки джоб. Стила и качеството не е задължително да струва скъпо, а ние имаме решение за вас. Нашите дрехи са изработени от 100% памук и може да очаквате дълготрайност.

Не сме само магазин, а креативна общност. Споделяйте дизайните си с нас и може да имате колекция с вашето на име на нея. Креативността в дизайна е основата на нашата мисия.

Качество

Работим само с най-качествените материи. Сертифицирани (GOTS) v6.0, органични, рециклируеми и напълно безопасни за бебета, деца, и хора с чувствителна кожа!

Съдействие за дизайн

Ние ще помогнем да създадете ваш дизайн и ще работим по усъвършенстването му. Таксува се за изработка и дизайн ако нямате готов такъв.

Сигурна доставка с Еконт

Ние работим с куриера Еконт за изпращане на вашите пратки и също за обработване на вашите плащания. Може да бъдете сигурни, че сте в добри ръце.

Връщане/Замяна

Може да върнете пратката след тест/преглед в Еконт. Ако в последствие решите да върнете продукта трябва да ни информирате в срок от 14 дни.

Получи оферта за собствен дизайн сега!

Най-доброто качество за вас! Продукти за всеки повод:

Използвайте контактна форма или ни пишете на Viber/WhatsApp/Instagram/Facebook. След заплащане ще пуснем вашият дизайн за изработка. Ако имате готов дизайн плащате само изработката на тениската. Изработка на дизайн струва 10лв. с възможност на 1 промяна. Всяка следваща допълнителна промяна струва 5лв.

Ние работим с Econt Pay за обработване на онлайн плащания с банкова карта. Еконт е доверена фирма, която отдавна се е доказала във България. Плащането се задържа от Еконт и ние го получаваме едва след като вие си получите пратката. При случай на върната пратка Еконт ще ви възстанови сумата.

Имаме промоциални кодове за нашите клиент. Оглеждайте се за тях в началната ни страница.

Shopping Cart
Scroll to Top